No module Published on Offcanvas position
Stichting Sjoksevenementen

Dinerarrangementen Sjoksfestival 2022

Hebben jullie de Sjoksdinerarrangementen (Scrabble!) al gezien? De restaurants gaan zich weer van hun beste kant laten zien. Eerst lekker een hapje doen en dan sjoksen maar...

Er zijn nog tickets beschikbaar!

 

Menu oerkroeg Schiller

Voorgerecht:
Champignons Dordogne, de eeuwige klassieker met salade en knoflooksaus.


Hoofdgerecht:
De brinkheurne: kipfilet met een vulling van gekruid gehakt, met spek uit de oven op linguine pasta met een saus van geroosterde paprika’s.


Dessert:
Tiramisu, het ultieme Italiaanse opkikkertje voor na de maaltijd.
En voor de gasten met een vlees intolerantie hebben we vega curry met rijst


Menu Raadhuys


Voorgerecht:
Tomatensoep of champignons d'Ordogne


Hoofdgerecht:
Biefstuk pepersaus, schnitzel of zalmfilet met hollandaisesaus


Dessert
Verrassingsplateau
Beschikbare kaarten Maximaal 20. Afhankelijk van de tafelbezetting.


Menu Krul


Voorgerecht keuze uit:
Tomatensoep met serranoham
Carpaccio
Sashimi van zalm

Hoofdgerecht keuze uit:
Bavette saus van zwarte knoflook
Dorade met saus van hollandaise
Orzo met bospaddenstoelen
Plate service met friet en sla


Dessert:
Chefs dessert


Menu D’Olde Marckt


Voorgerecht keuze uit:
Carpaccio van rund – pijnboompitten – Parmezaanse kaas
Licht gebonden aspergesoep met zalmsnippers


Hoofdgerecht keuze uit:
Hollandse biefstuk, rosé gebakken met pepersaus

Gebakken zalmfilet met saus beurre blanc


Als supplement, verse asperges bij te bestellen
Gebakken aardappelen, frites en sla


Dessert keuze uit:
Verrassing dessert
Koffie/ thee met bonbons


Menu Stegers


Voorgerecht:
Stokbrood met kruidenboter
Trio van drie kleine voorgerechten


Hoofdgerecht:
Schnitzel, biefstuk, kipsaté, zalm of vegetarische schotel
Geserveerd met diverse garnituren


Dessert:
Popcornparfait of koffie met bonbon


Menu ’t Noorden


Voorgerecht keuze uit:
Carpaccio
Pulled Zalm
Krokante geitenkaas


Hoofdgerecht keuze uit:
Kogelbiefstuk met kruidenboter of pepersaus of champignonroomsaus
Zalmfilet met kruidenkaas
Ribs & Wings zoet of spicy
Boerenschnitzel met champignon, uien en spek of champignonroomsaus of pepersaus

Geserveerd met friet, aardappelgarnituur en rauwkost


Dessert keuze uit:
Dame Blanche
Weckpotje kersen monchou
Bourgondische yoghurt met blauwe bessen, muffin en honing
Koffie compleet met heerlijke bonbons