Het voorlopige programma is bekend. Wel nog even met een flinke slag om de arm. We leven immers in onzekere tijden.
Eén groot tweedaags festival in het centrum van Aalten. Dertigste editie
Programma Vrijdag 3 juni: Coverbands
Twee podia op Hoge Blik, drie coverbands treden op, non stop
Festivalterrein open om 20.00 uur
20.30 tot 22.00 uur Yada Yada, Herman Brood Tribute www.yadayadamusic.nl
22.00 tot 23.30 uur Stones Session, Rolling Stones Tribute www.stonessessions.nl
23.30 tot 01.00 uur Bloody Buccaneers, Golden Earring Tribute www.bloodybuccaneers.nl
Programma zaterdag 4 juni ’s middags Sjoksfestival Junior
In samenwerking met Figulus Welzijn
Van 15.00 uur tot 18.00 uur
Rappers met Eastwave
Grand Finale Confetti, Vuur, Rook, CO2
Programma zaterdag 4 juni ’s avonds
Vanaf 18.30 uur Sjoksdinerarrangement, drie gangen menu bij deelnemende restaurants
Festivalterrein open om 20.00 uur
Hoge Blik DJ stage
20.00 tot 23.30 uur show van Lokale DJ’s
20.00 uur DJ Rogerson
20.30 uur DJ Colbi
21.30 uur DJ Ardex
22.30 uur DJ CRÜPO
Tijden kunnen wijzigen!
Finale
23.30 tot 00.30 uur Poar Neem’n
00.30 tot 01.00 uur Lokale DJ
01.00 tot 02.00 uur Feestnation
Programma Markt, twee podia
Festivalterrein open om 20.00 uur
21.00 tot 21.45 uur Vrienden van Aalten LIVE, Kaliber met lokale artiesten
21.45 tot 22.30 uur HIKE www.hike.nl
22.30 tot 23.15 uur Vrienden van Aalten LIVE, Kaliber met lokale artiesten
23.15 tot 24.00 uur HIKE
24.00 tot 01.00 uur Vrienden van Aalten LIVE, Kaliber met lokale artiesten
01.00 tot 02.00 uur HIKE
Sjoksdiner arrangement
Menu oerkroeg Schiller
Voorgerecht:
Champignons Dordogne, de eeuwige klassieker met salade en knoflooksaus.
Hoofdgerecht:
De brinkheurne: kipfilet met een vulling van gekruid gehakt, met spek uit de oven op linguine pasta met een saus van geroosterde paprika’s.
Dessert:
Tiramisu, het ultieme Italiaanse opkikkertje voor na de maaltijd.
En voor de gasten met een vlees intolerantie hebben we vega curry met rijst
Menu Raadhuys
Voorgerecht:
Tomatensoep of champignons d'Ordogne
Hoofdgerecht:
Biefstuk pepersaus, schnitzel of zalmfilet met hollandaisesaus
Dessert
Verrassingsplateau
Beschikbare kaarten Maximaal 20. Afhankelijk van de tafelbezetting.
Menu Krul
Voorgerecht keuze uit:
Tomatensoep met serranoham
Carpaccio
Sashimi van zalm
Hoofdgerecht keuze uit:
Bavette saus van zwarte knoflook
Dorade met saus van hollandaise
Orzo met bospaddenstoelen
Plate service met friet en sla
Dessert:
Chefs dessert
Menu D’Olde Marckt
Voorgerecht keuze uit:
Carpaccio van rund – pijnboompitten – Parmezaanse kaas
Licht gebonden aspergesoep met zalmsnippers
Hoofdgerecht keuze uit:
Hollandse biefstuk, rosé gebakken met pepersaus
Gebakken zalmfilet met saus beurre blanc
Als supplement, verse asperges bij te bestellen
Gebakken aardappelen, frites en sla
Dessert keuze uit:
Verrassing dessert
Koffie/ thee met bonbons
Menu Stegers
Voorgerecht:
Stokbrood met kruidenboter
Trio van drie kleine voorgerechten
Hoofdgerecht:
Schnitzel, biefstuk, kipsaté, zalm of vegetarische schotel
Geserveerd met diverse garnituren
Dessert:
Popcornparfait of koffie met bonbon
Menu ’t Noorden
Voorgerecht keuze uit:
Carpaccio
Pulled Zalm
Krokante geitenkaas
Hoofdgerecht keuze uit:
Kogelbiefstuk met kruidenboter of pepersaus of champignonroomsaus
Zalmfilet met kruidenkaas
Ribs & Wings zoet of spicy
Boerenschnitzel met champignon, uien en spek of champignonroomsaus of pepersaus
Geserveerd met friet, aardappelgarnituur en rauwkost
Dessert keuze uit:
Dame Blanche
Weckpotje kersen monchou
Bourgondische yoghurt met blauwe bessen, muffin en honing
Koffie compleet met heerlijke bonbons