No module Published on Offcanvas position
Stichting Sjoksevenementen

Mogelijkheid tot doneren of terugstorten geld

Het zal voor velen niet als een verrassing komen, maar onder de huidige omstandigheden kan het Sjoksfestival op 28 en 29 mei 2021 niet doorgaan. De impact die de maatregelen rondom het COVID-19 virus hebben op de voorbereidingen van ons festival is groot. In welke vorm is het dan wel mogelijk en wanneer? Het is allemaal erg onzeker. Onder voorbehoud wordt de dertigste jubileum editie doorgeschoven naar 16 en 17 juli.

Tickets
Omdat we – onder voorbehoud – het Sjoksfestival gaan organiseren op 16 3n 17 juli zullen we rekening moeten houden met regelgeving rondom Covid-19. Daardoor worden onze kosten hoger en zullen we de ticketprijzen moeten verhogen. We hebben daarom besloten om het geld van alle kaarten die al gekocht zijn terug te storten. Mensen die kaarten hebben gekocht, krijgen de mogelijkheid om hun geld teruggestort te krijgen of te doneren aan stichting Sjoksevenementen. De kaarten die in 2020 zijn gekocht worden dus niet doorgeschoven. We beginnen met een schone lei dit jaar.

Twee opties voor gekochte kaarten

  1. Ik steun het voortbestaan van het Sjoksfestival en hoef mijn geld niet terug. Dit betekent dat het geld ten goede komt aan stichting Sjoks Evenementen en geïnvesteerd wordt in de volgende edities van het Sjoksfestival. Met dit geld worden ook de extra kosten opgevangen die in 2020 en 2021 zijn gemaakt bij het doorschuiven van de festivaldata. Het biedt ons de kans om het voortbestaan van Sjoksfestival te redden en op een verantwoorde wijze te beginnen met de voorbereidingen van een volgende editie. Duizendmaal dank!
  2. Ik wil het geld van mijn gekochte Sjokskaarten volledig teruggestort krijgen. Dit begrijpen we, de Coronacrisis raakt ons namelijk allemaal.

Enkele belangrijke opmerkingen

  • Alle kaartkopers ontvangen een mail met informatie en instructies. Het verschilt per persoon wanneer de mail binnen komt. Mocht je niets ontvangen hebben, kijk dan in je spambox. Heb je niets in je spambox staan, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Kaartkopers hebben tot 3 mei 2021 de mogelijkheid om geld van reeds gekochte kaarten terug te vragen of te doneren.
    Na 3 mei 2021 kan geen beroep meer worden gedaan op terugstorting.
    Na deze datum sluiten we het Sjoksfestival in de huidige vorm definitief af.
  • Er kan enkel via het mailadres waarmee de kaarten gekocht zijn, geld terug gevraagd worden. Wanneer je met hetzelfde mailadres meerdere bestellingen gedaan hebt, dien je ook meerdere keren je keuze aan te geven voor wel of geen terugstorting.
  • We streven ernaar om het geld uiterlijk binnen drie weken na het aangeven van de keuze teruggestort te hebben.