Op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld treedt op zaterdag 8 augustus de gospelband Amio op met de musical ‘Op weg naar de Regenboog’. De musical wordt gespeeld door de dieren die ruim 150 dagen in de ark van Noach op het water ronddreven en de schrijver heeft daarbij zijn fantasie de vrije loop gelaten wat er in die 5 maanden allemaal zou kunnen hebben gebeurd.

De musical is een spel vol humor, spanning, verdriet, boosheid en blijdschap en is zowel voor jong en oud leuk om te zien. Jonge kinderen kunnen met de dieren meedansen. In het stuk speelt een verliefde zachtaardige leeuw mee, de altijd aanwezige paradijsvogel, het soms wat verlegen lieveheersbeestje, de kwajongensachtige giraffe en de onzekere rups die haar zelfvertrouwen terugkrijgt als ze een vlinder wordt. Het konijn Henkie en zijn moeder zorgen voor de nodige humor in het verhaal. De live band, professionele schmink, het mooie licht en de prachtige kleding maken het geheel helemaal af.
Al ruim 800 bezoekers tijdens eerste twee optredens in Aalten en Winterswijk hebben genoten en na afloop enthousiast gereageerd. Ook de leden van de band hebben veel plezier aan deze optredens beleefd.

spelers in Boogie Woogie
De musical begint om 20.00 uur en iedereen is hierbij van harte uitgenodigd. Kaarten zijn € 4,00 per stuk en voor kinderen tot 12 jaar € 2,50 en zijn aan de deur verkrijgbaar. Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld is gelegen aan de Aaltenseweg 11 te Zelhem. Meer informatie hierover kan worden gevonden op www.betteld.nl en www.gospelbandamio.nl.


Met dank aan de sponsors:

logo Aalten logo Rabobank logo Triple A Networks logo Jos Tolkamp transport logo Navis Sport logo Brugman verhuur logo Niek Vriesen verhuur logo buro voor muziek logo Achterhoek Nieuws logo AFM logo AFMOntwerp, realisatie en eigendom van Foeke Zeilstra