Ook dit jaar hebben de restaurants een prachtig menu voor jullie samengesteld. Vergeet niet na het lezen het druppeltje van je kin te vegen ;-)

Sjoksmenu 2020 Schiller

Voorgerecht (keuze uit):

Champignons Dordogne, klassieke champignons in bierbeslag geserveerd op gemengde salade met knoflooksaus
Rode furie; lichtgebonden soep van geroosterde paprika’s en tomaat, geserveerd met knoflookbrood
De rookoven: gemengde salade met gerookte forel en pepermakreel, kappertjes, rode ui, gekookt eitje, rode ui en een mierikswortel mayonaise.

Hoofdgerecht (keuze uit):

Mixed grill: selectie van verschillende vleessoorten van de grill, op verse groentes met een cognac-pepersaus
Vega: Indische groente curry met pandanrijst of ravioli met paddenstoelen en room
De brinkheurne, gevulde kipfilet omwikkeld met bacon uit de oven op pestopasta
Vis: vispakketje uit de oven met verse groentes en een boter-peterseliesaus. (Vissoort is afhankelijk van de vangst.)

Nagerecht (keuze uit):

Tiramisu, klassieke opkikker voor na de maaltijd
Espresso-chocolade mousse met slagroom
Hangop met bosvruchten coulis, koek kruimels en yoghurt-bosvruchten ijs.

Wijzigingen voorbehouden ivm verkrijgbaarheid van producten.


Sjoksmenu 2020 Enjoy

5-gangen onbeperkt tapas verrassingsmenu


Sjoksmenu 2020 Stegers

Voorgerecht (keuze uit):

Stokbrood met kruidenboter
Gerookte zalm, Huzarensalade en een klein kopje Tomatensoep

Hoofdgerecht (keuze uit):

Mixed Grill: Kipfilet , varkenshaas, kogelbiefstuk , sparerib en champignonroomsaus
Vis trio: Zalm,kabeljauw , gamba,s , pasta en dillesaus
Met diverse aardappelen en groentes

Nagerecht (keuze uit):

Coupe ijs of koffie met bonbon


Sjoksmenu 2020 Herbergh d’Olde Marckt

Voorgerecht (keuze uit):

Tartaart van gerookte zalm met gemarineerde asperge
Gerookte gans met huisgemaakte aardappelsalade
Verse aspergesoep met Achterhoekse achterham

Hoofdgerecht (keuze uit):

Maïskip piri-piri met dragonsaus
Zalmfilet met béarnaisesaus
Rosé gebakken kogelbiefstuk met stroganoffsaus
Sla en pommes frites
Extra bij te bestellen verse asperges (supplement € 5,00 p.p.)

Nagerecht (keuze uit):

Dame Blanche
Proeverij van dessert met aardbeien


Sjoksmenu 2020 Raadhuys

Voorgerecht (keuze uit):

Rundercarpaccio, Parmezaanse kaas |pijnboompitten | truffelmayonaise
Gamba`s uit de oven, Knoflook | rode peper | stokbrood
Tomatensoep, Runderballetjes

Hoofdgerecht (keuze uit):

Kogelbiefstuk, Gebakken polenta | pastinaak crème |bearnaisesaus
Schnitzel, Champignonroomsaus of zigeunersaus
Kabeljauw, Jonge spinazie | mousseline

Vegetarisch | Veganistisch

Groente curry
Roerbakcurry | rijst

Hoofdgerechten worden geserveerd met:
Aardappelgratin, warme groentes & appeltjes in vanille-saus

Nagerecht (keuze uit):

New York Cheesecake
Aardbeiencoulis | slagroom | kletskop
Dame Blanche
Vanille-ijs | chocoladesaus


Met dank aan de sponsors:

logo Aalten logo Rabobank logo Triple A Networks logo Jos Tolkamp transport logo Navis Sport logo Brugman verhuur logo Niek Vriesen verhuur logo buro voor muziek logo Achterhoek Nieuws logo AFM logo AFM



Ontwerp, realisatie en eigendom van Foeke Zeilstra