Ook dit jaar hebben de restaurants een prachtig menu voor jullie samengesteld. Vergeet niet na het lezen het druppeltje van je kin te vegen ;-)

Sjoksmenu 2019 Schiller

Voorgerecht:

Rode Furie: Licht gebonden soep van geroosterde tomaten en paprika’s geserveerd met croutons. Of
Champignons Dordogne: Klassieke champignons in bierbeslag geserveerd op een gemengde salade met knoflooksaus. Of
Schiller’s Fried Chicken: Krokant gebakken kipfingers op een gemengde salade met een huisgemaakte BBQ saus.

Hoofdgerecht:

Trots van de Prinsenstraat: Gemarineerde varkenshaas medaillons van de grill, geserveerd op verse groentes met een kruiden kaas saus. Of
De Brinkheurne: Kipfilet gevuld met spinazie en ricotta, omwikkeld met spek uit de oven, geserveerd op pesto pasta. Of
Mega Vega: Roergebakken groentes met een Thaise rode curry en Basmati rijst.

Nagerecht:

Tiramisu: Een klassieke Italiaans nagerecht, terecht een opkikkertje na de maaltijd. Of
Mousse dat nou?: Espresso-Chocolade mousse met chocosnippers en slagroom. Of
Hangop, schei uit: Verse hangop op klassieke wijze met een bosvruchtensaus, slagroom en koekkruimels.

Sjoksmenu 2019 Enjoy

5-gangen onbeperkt tapas verrassingsmenu

Sjoksmenu 2019 Stegers

Voorgerecht:

Stokbrood met kruidenboter
Gerookte zalm, Huzarensalade en een klein kopje Tomatensoep

Hoofdgerecht:

Mixed Grill: Kipfilet , varkenshaas, kogelbiefstuk , sparerib en champignonroomsaus
Vis trio: Zalm,kabeljauw , gamba,s , pasta en dillesaus
Met diverse aardappelen en groentes

Nagerecht:

Coupe ijs of koffie met bonbon

Sjoksmenu 2019 Herbergh d’Olde Marckt

Voorgerecht:

Verse aspergesoep met gerookte zalm of
Huisgemaakte mosterdsoep met spekjes of
Runder carpaccio met kaaskletskop

Hoofdgerecht:

Rosé gebakken varkensrib-eye met thymsaus en verse asperges of
Zalmfilet met béarnaisesaus en verse asperges of
Rosé gebakken zijlende van het rund met stroganoffsaus en roerbakgroente
Sla en pommes frites

Nagerecht:

Proeverijtje van 3 dessert of
Koffie/thee met bonbons

Sjoksmenu 2019 Raadhuys

Voorgerecht:

RUNDERCARPACCIO met Truffelmayonaise | pijnboompitten | Parmezaanse kaas of
TOMATENSOEP met Runderballetjes | room of
GEROOKTE BOTERVIS met Pastinaak-mayonaise | pesto-olie of

Hoofdgerecht:

BIEFSTUK V/D ZIJLENDE met Stamppot van zomergroentes | boterjus| bacon of
TONGSCHAR met Bospeen | crème van prei | gepofte cherrytomaat of
VARKENSOESTER met Pepersaus | pom duchesse | blauwschimmelkaas
*Onze gerechten worden geserveerd met aardappelgratin, warme groentes en frieten

Nagerecht:

DAME BLANCE met Vanille-ijs | chocoladesaus | kletskop of
FRUITSORBET met Vers fruit | sorbetijs | slagroom of
CAFÉ GOURMAND met Diverse lekkernijen voor bij de koffie


Met dank aan de sponsors:

logo Aalten logo Rabobank logo Triple A Networks logo Jos Tolkamp transport logo Navis Sport logo Brugman verhuur logo Niek Vriesen verhuur logo buro voor muziek logo Achterhoek Nieuws logo AFM



Ontwerp, realisatie en eigendom van Foeke Zeilstra