No module Published on Offcanvas position
Stichting Sjoksevenementen

Bestuur Sjoksfestival vertelt laatste nieuwtjes bij AladnaFM

AALTEN – In het AFM programma Muziek Express was op vrijdag 11 mei het bestuur van het Sjoksfestival te gast. Marco van Lochem, Benito Muller en Marcel te Brake interviewden Jordy Lammers en Christiaan ter Haar over de recente ontwikkelingen rondom het unieke festival dat op zaterdag 26 mei wordt gehouden in het Aaltense centrum.

Door Karin Stronks
Over minder dan twee weken barst de 27ste editie van het Sjoksfestival los. Christiaan ter Haar vertelt desgewenst: “Het programma is al lang bekend, er staan enkele bekende namen op de planken, Tino Martin, The Partysquad, Feestnation, de Mannen van Oranje en Q5NewStyle zijn daar goede voorbeelden van. Daarnaast bieden we een podium aan de lokale DJ’s Ardex, de Bende van Ellende en DJ Wimpie. We hebben dit jaar veel aandacht voor de aankleding, special effecten inclusief een regen van confetti, en de lichtshow.” Jordy Lammers voegt toe: “Op het Hoge Blik, de TripleA Networks DJ arena, staan naast het boogvormige podium twee torens voor geluid en licht. Vanaf half acht is het terrein geopend, DJ Wimpie bijt het spits af.”

Marco van Lochem vraagt hoe het met de kaartverkoop gaat. Jordy Lammers geeft aan: “We hebben nu al 70% van de online tickets verkocht, dubbel zoveel kaarten dan vorig jaar om deze tijd. De dinerarrangementen van Herbergh d’Olde Marckt waren al heel snel uitverkocht. Omdat de verkoop bij Stegers ook erg hard ging hebben we na overleg meer plaatsen kunnen regelen. Er zijn nog enkele diner-tickets voor Schiller en Stegers beschikbaar!” Christiaan ter Haar: “Het festivalterrein is op zaterdag 26 mei vanaf half acht open, gasten kunnen op het hele terrein pinnen en nog altijd betalen met de bekende blauwe munten. Voor het toilet betalen gasten de eerste keer een munt, daarna kunnen ze de hele avond/nacht gebruik maken van de sanitaire voorzieningen. Er is ook een invalidetoilet aanwezig.”

De AFM crew wenst het bestuur van het Sjoksfestival veel succes met de voorbereidingen en vooral mooi weer toe. “De vooruitzichten zijn voorlopig gunstig, we hopen dat we opnieuw een zwoele avond en een gemoedelijk, gezellig en geweldig feest gaan beleven in het Aaltense centrum! Wij kijken er, samen met de deelnemende Aaltense horeca, in elk geval naar uit! We mogen rekenen op de inzet van Partycentrum ’t Noorden, Setz Huiskamer, café Leuven, oerkroeg Schiller, restaurant Stegers en Herbergh d’Olde Marckt. Daarnaast zijn vrijwilligers van De Hofnar-Bovo de hele avond/nacht in touw, in ruil daarvoor krijgt de volleybalclub een deel van de opbrengst. Dat is al vanaf het prille begin het geval”, aldus een enthousiaste Christiaan ter Haar.