No module Published on Offcanvas position
Stichting Sjoksevenementen

Actie bij verkoop tickets Sjoksfestival bij Sportshop Navis

AALTEN – Tickets voor het Sjoksfestival van zaterdag 26 mei zijn te koop bij Sportshop Navis voor 18,00 euro. De verkoop bij sportshop Navis gaat gepaard met een leuke actie: onder de kopers worden in de maand april twee kaartjes verloot en een waardebon van 25,- euro. De waardebon kan worden besteed bij sportshop Navis.

De kaartjes kosten bij sportshop Navis 18,00 euro en kunnen contant of met de pinpas worden betaald. Alleen avondkaarten zijn hier te verkrijgen. De verkoop bij sportshop Navis gaat gepaard met een leuke actie; mensen die in de maand april minimaal twee kaartjes kopen maken kans op een waardebon van 25,00 euro, te besteden bij sportshop Navis. Bovendien maken kopers kans op twee gratis entreebewijzen voor het Sjoksfestival. De winnaars worden begin mei bekend gemaakt op de Sjoksfestival Facebookpagina.

Kopers van de tickets die mee willen dingen naar de actieprijzen kunnen naam, adres en telefoonnummer invullen op een daarvoor bestemd formulier dat bij Sportshop Navis in de winkel ligt. De winnaar krijgt de waarde van twee tickets, dus 36,00 euro, teruggestort op zijn of haar bankrekening. De tweede winnaar ontvangt een waardebon ter waarde van 25,- euro die besteed kan worden bij Sportshop Navis. Bij Sportshop Navis zijn alleen avondkaarten te koop.  

De Sjoksdinertickets à 32,50 euro, exclusief servicekosten, zijn uitsluitend via Eventgoose te reserveren, de link staat op de Facebookpagina van het Sjoksfestival. De dinerkaarten voor Herbergh d’Olde Marckt zijn inmiddels uitverkocht, voor restaurant Stegers en oerkroeg Schiller zijn nog sjoksdinerkaarten verkrijgbaar.

Bestel hier je tickets