Jur-Vermie-en-Glenn-Doppen-als-VIP-naar-het-Sjoksfestival-foto-Karin-Stronks-web

AALTEN – Tijdens de AFM Kinderhulpweek werd een VIP arrangement voor twee personen voor het Sjoksfestival geveild. Deze speciale tickets brachten 100,- euro op. Glenn Doppen en Jur Vermie zijn de gelukkige kopers, zij gaan dineren, naar het Sjoksfestival van zaterdag 26 mei en hebben toegang tot het VIP podium, wat dit jaar voor het eerst wordt geïntroduceerd, en dat All Inclusive.

Glenn en Jur laten het symbolische kaartje zien. “We gaan eten bij Stegers, ook de drankjes hoeven we dan niet te betalen. We zijn er wel blij mee, zulke tickets zijn niet eerder uitgegeven”, glimlacht Jur Vermie. Tijdens de veiling waren beide heren erop gebrand om het VIP arrangement in het bezit te krijgen.

Glenn vertelt: “Het bieden ging steeds tegen elkaar op. Ik had een maximum bedrag in mijn hoofd en dat naderde snel, steeds werd het geboden bedrag hoger. Tot Jur en ik erachter kwamen dat wij tegen elkaar aan het bieden waren… En we waren toch al van plan om met z’n tweeën te gaan… Uiteindelijk betaalden we vijftig euro de man, honderd euro samen!”

Jur grijnst: “Als we er eerder achter gekomen waren dat we tegen elkaar zaten te bieden hadden we het VIP arrangement stukken goedkoper kunnen bemachtigen. Maar goed, het is niet erg en ook nog voor een goed doel! En wij gaan nu als VIP naar het Sjoksfestival! Super!”


Met dank aan de sponsors:

logo Aalten logo Rabobank logo Triple A Networks logo Jos Tolkamp transport logo Navis Sport logo Brugman verhuur logo Niek Vriesen verhuur logo buro voor muziek logo Achterhoek Nieuws logo AFM logo AFMOntwerp, realisatie en eigendom van Foeke Zeilstra