No module Published on Offcanvas position
Stichting Sjoksevenementen

Start voorverkoop Sjoksfestival bij AladnaFM

Start voorverkoop AFM

AALTEN – De voorverkoop van de 27ste editie van het Sjoksfestival gaat van start op vrijdag 23 februari vanaf 19.00 uur bij AladnaFM (AFM). Vanaf dat moment kunnen kaarten via Eventgoose worden besteld. De uitzending van AFM is een uur lang geheel gewijd aan het Sjoksfestival, dat dit jaar voor de derde keer op rij in het Aaltense centrum wordt gehouden.

De start van de voorverkoop is op vrijdagavond 23 februari bij AFM. De winnaars van de dubbele like en deel actie zijn uitgenodigd, evenals de koper van de twee all-in Vip kaarten waarvan de opbrengst naar de AFM Kinderhulpweek ging. Een uur lang zal AFM aandacht besteden aan de 27ste editie van het Sjoksfestival, een aantal gasten worden geïnterviewd over diverse items rondom het festival.

Christiaan ter Haar van de organisatie van het Sjoksfestival geeft aan: “We hebben een leuke actie bedacht: mensen die op vrijdagavond 23 februari tussen 19.00 en 20.00 uur kaartjes kopen maken kans op teruggave van het bedrag voor maximaal twee tickets! Die actie geldt voor de verkoop van Early Bird tickets, die kosten 12,50 euro, exclusief servicekosten, er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar, op is op!”

Op de laatste zaterdag van mei, dit jaar op 26 mei, barst het Sjoksfestival weer los in het Aaltense centrum. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een top-avond. De line-up wijkt dit jaar nogal af van de vorige twee edities, Gilbert van Zolingen heeft een verrassend programma samengesteld. De diner-arrangementen kunnen ook weer worden geboekt, voor 32,50 euro per persoon kan men bij eetcafé Enjoy, Herberg d’Olde Marckt, restaurant Stegers en Oerkroeg Schiller een lekker hapje eten en daarna het festivalterrein op. Bij dat arrangement geldt dat drankjes voor eigen rekening zijn.

Het Sjoksfestival wordt net als de vorige twee edities gehouden op één groot gesloten terrein in het centrum van Aalten. Op de Markt bijt DJ Wimpie het spits af. Er zijn optredens te zien van Tino Martin, Q5 New Style en de Mannen van Oranje. Het Hoge Blik is op deze avond de DJ-arena met shows van de regionale DJ-s Ardex en Zero Tolerance. Na hun performance komen de Bende van Ellende, Partysquad en Feestnation het Hoge Blik op stelten zetten. Christiaan ter Haar over het programma: “We hebben dit jaar qua muziek voor elk wat wils, meer dan de vorige twee edities. Dat komt volgens ons het festival alleen maar ten goede!”

Een deel van de opbrengst van het Sjoksfestival gaat ook dit jaar naar volleybalvereniging De Hofnar-Bovo. In ruil daarvoor zullen vrijwilligers van de sportclub helpen met hand- en spandiensten zoals bij het opbouwen en opruimen, bij de muntverkoop en als toiletjuffrouw. “Daar is het bijna 28 jaar geleden allemaal mee begonnen! Een muziekspektakel op touw zetten om de kas te spekken van de volleybalvereniging. Een mooie traditie”, glimlacht Ter Haar.