No module Published on Offcanvas position
Stichting Sjoksevenementen

Persbericht: Één groot feest in centrum!

AALTEN – Nog een paar dagen en het grootse jubileum Sjoksfestival gaat beginnen! Op zaterdag 28 mei staat het centrum van Aalten in het teken van één groot feest. Vijf horecaondernemers, drie restaurants, een kleine honderd vrijwilligers van volleybalvereniging BOVO en een enthousiaste organisatie zijn er klaar voor!

Feest

“De 25e editie van het Sjoksfestival wordt één groot feest in het centrum van Aalten! Wij vonden dat het tijd werd voor vernieuwing, om naast een mooi programma voor een wat ouder publiek ook voor jongeren een geweldige avond te presenteren!” Aan het woord is Christiaan ter Haar van Stichting Sjoksevenement. Drie podia staan in het centrum van Aalten klaar voor het grootse spektakel!

Programma

Op het GUV podium op de Markt komen topbands Black Tie Monkey Squad en Daredevils in actie. Aan de andere kant, op podium II, spelen de plaatselijke enthousiaste bands Chaingang en ExxBenT. Het TripleA Networks podium, Hoge Blik,  is gereserveerd voor de show van Q-Music The Party, Het Foute Uur en de grote klapper DJ LaFuente. Café De Driesprong, café Leuven, partycentrum ’t Noorden, oerkroeg Schiller en café restaurant Stegers bemannen de (fris)drank stands. De uitgifte van drankjes wordt verzorgd door vrijwilligers van BOVO. Bij Herbergh d’Olde Marckt, eetcafé Enjoy en restaurant Stegers kan een vooraf gereserveerd drie gangen Sjoksmenu worden genuttigd om vervolgens het festivalterrein te betreden.

Pinautomaten

De organisatie gaat met de tijd mee, bij de kaartverkoop en bij alle muntverkooppunten die worden bemenst door BOVO leden staan pinautomaten klaar. Ter Haar merkt op:”Kaarten zijn nog steeds te verkrijgen bij Sportshop Navis en via Eventgoose. Een ticket kost € 16,50 euro, ook aan de kassa, mits er nog kaarten over zijn na de voorverkoop. We hebben er echt zin in, we zijn al zo lang bezig met de voorbereiding! Nu gaat het dan echt gebeuren! En we hopen van harte dat de weergoden meewerken.”

Opbrengst

De opbrengst van het jubileum Sjoksfestival is bestemd voor volleybalvereniging BOVO, in ruil daarvoor zetten een kleine honderd vrijwilligers van BOVO zich in voor het Sjoksfestival. Vanwege de jubileumeditie heeft de organisatie besloten om daarnaast Kanjers Voor Kanjers en Alpe d’HuZes te steunen. “Ticketservice Eventgoose doet hierbij trouwens ook een flinke duit in de pot”, aldus Christiaan ter Haar. De plattegrond van het Sjoksfestivalterrein en alle actuele updates zijn te vinden op Facebook en de website.

Door Karin Stronks