No module Published on Offcanvas position
Stichting Sjoksevenementen

Nieuwe Sjoksfestival Soap… De deelnemende restaurants aan het woord PART I

Albert en Helga Stoverink van Herberg d’Olde Marckt geven hun reactie op het grootse JubileumSjoksfestival!


Uniek.. nog nooit vertoond… Het Sjoks Diner Arrangement!
De 25e editie biedt culinaire liefhebbers de mogelijkheid om voor het Sjoksen een diner te gebruiken voor slechts € 27,50 euro! Inbegrepen: een drie gangen menu inclusief entree voor het Sjoksfestival! Drankjes in het restaurant zijn voor eigen rekening. Herberg d’Olde Marckt heeft twee heerlijke menu’s samengesteld voor hun gasten!!

Helga Stoverink vertelt ”Nou we wachten wel af hoe het allemaal gaat lopen! Vlakbij ons restaurant komt één van de podia te staan, ik ben benieuwd! In elk geval zijn gasten vooraf bij ons van harte welkom voor het Sjoks-diner, we bieden twee mogelijkheden aan met natuurlijk seizoensspecialiteiten! Onze gasten kunnen genieten van verse asperge- of tomatensoep of een kleine voorjaarssalade met zalmsnippers en verse asperges. Als hoofdgerecht serveren we stukjes boerenlandkip uit het pannetje plate of Zalmfilet plate, we hebben gekozen voor koffie met bonbon of een creatie van aardbei na!” Bij Herbergh d’Olde Marckt is plaats voor zestig gasten! Eet smakelijk!

Vanaf 20.30 uur gaat het dan echt beginnen: Één groot festival zet het centrum van Aalten op stelten! Diverse podia met de top bands Daredevils en BEAT IT op het GUV-podium, de formatie Chaingang is kort geleden aan het festival toegevoegd. Maar ook….. Q-Music The Party, Het Foute Uur en... DJ LaFeunte!!!