No module Published on Offcanvas position
Stichting Sjoksevenementen

Sjoks-diner kaarten

Mede door het grote succes van vorig jaar wordt naast het reguliere entreebewijs een Sjoks-diner arrangement aangeboden. Gasten kunnen op zaterdag 27 mei tussen 19.00 en 21.00 uur lekker eten bij restaurant Stegers, eetcafé Enjoy, herberg d’Olde Marckt of Oerkroeg Schiller en daarna het festivalterrein op. Het diner bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht met vlees of vis en iets na. Drankjes zijn voor eigen rekening. Vanaf 18.30 uur zijn de gasten welkom in één van de restaurants.


Sjoks-diner zaterdag 27 mei 2017

Eetcafé Enjoy

Aantal personen: 45
Menu:
Voor: Courgettesoep met zalmsnippers of paprikasoep met croutons of proeverijtje van div. soorten ham (allen met stokbrood en kruidenboter)
Hoofd: Zalmfilet teriyaki met wasabi-mayonaise of varkenshaas met champgnon/roquefortsaus of kalkoentournedos met spek en pestosaus of vegetarische portobello (allen geserveerd met bijpassende gerechten)
Na: Popcorn parfait of Chocolade mousse of gemarineerde ananas met sorbetijs

Café Restaurant Stegers

Aantal personen: 125
Menu:
Voor: Tomatensoep of klein huzarensalade (Beide met stokbrood en boter)
Hoofd: Schnitzel met saus na keuze of zalmfilet of biefstuk
Na: Koffie of coupe ijs

Herbergh d’Olde Marckt

Aantal personen: 60
Menu:
Voor: Huisgemaakte mosterdsoep met zalmsnippers of Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas en aceto balsamico of Huisgemaakte aspergesoep met Achterhoekse achterham
Hoofd: Gebakken zalmfilet met béarnaisesaus of Rosé gebakken varkensrib met saus van gepofte knoflook
garnituren: gebakken wedges en frisse sla
Na: Dessert, proeverij van het seizoen of Koffie/thee met bonbon

Eetlokaal Schiller

Aantal personen: 40
Menu:
Voor: Licht pittige tomatensoep met croutons of Texelse Champignons (Champignons gegaard in room met spek, ui, prei en knoflook met kaas gegratineerd, uit de oven) of Roze Weelde (geroosterd boekweit brood met salade, gerookte zalm, rode ui, kappertjes en een wasabi-mayonais)
Hoofd: Trots van de Prinsenstraat (varkenshaas medaillons van de grill met Stroganoffsaus) of De Brinkheurne (gevulde kipfilet met gekruid gehakt, omwikkeld met spek, geserveerd met pesto-pasta en zontomaatjes)
Na: Mousse dat nou? (choco-espresso mousse met hazelnotensiroop, geserveerd met gebrande noten en slagroom) of Hang op, schei uit (huisgemaakte hangop met een mango-coulis, geserveerd met vers fruit en slagroom)

Bent u vegetarisch ? geen probleem, dan bereiden we voor u een goed en lekker vegetarisch gerecht.  
Heeft u een voedsel intolerantie meld het ons!


Eet smakelijk en veel plezier op het JubileumSjoksfestival!