No module Published on Offcanvas position
Stichting Sjoksevenementen

Jubileum Sjoksfestival 2016 – Deelnemende horeca aan het deel 4

Sjoksfestival op bezoek bij Jaap Delleman, kroegbaas van oerkroeg Schiller:”Dit is natuurlijk een uniek iets, ik heb er veel zin in! Het wordt vast leuk om samen met m’n collega’s een biertje te tappen!”

Sjoksfestival 2016… de vijfentwintigste editie… één groot gesloten festivalterrein in het centrum van Aalten! Uniek, nog nooit vertoond! Vijf kroegen werken samen met vrijwilligers van BOVO, podiumsponsor GUV, topact DJ La Fuente, Daredevils, Beat It, Q-Music The Party en natuurlijk veel publiek! Het belooft een fantastische happening te worden!

Jaap Delleman is enthousiast over de nieuwe opzet. Hij zegt:“Het is natuurlijk prachtig, deze samenwerking met de collega kroegbazen. We hebben afgesproken dat we allemaal twee mensen inzetten die achter de tap staan. Natuurlijk ben ik zelf van de partij, deze mooie avond wil ik niet missen! BOVO, de Sjoksfestival organisatie en wij stoppen er veel energie in, Gilbert van Zolingen heeft ons geadviseerd over het muzikale gedeelte. Mooi om samen op te trekken en zo’n evenement neer te zetten! Dit keer voor jongeren én oudere jongeren een geweldig evenement!”

Mensen die na het Sjoksfestival nieuwe stijl nog willen ‘nabarren’ en evalueren kunnen bij café Schiller en café Leuven terecht. “Volgens de vergunning mogen we tot 04.00 uur open blijven voor iedereen die vóór 02.00 uur binnen is. We zien wel of er nog mensen energie over hebben voor de afterparty”, geeft Jaap Delleman aan.