No module Published on Offcanvas position
Stichting Sjoksevenementen

Jubileum Sjoksfestival 2016 - Deelnemende horeca aan het woord deel 2

Op 28 mei 2016 gaat het gebeuren: 25 jaar Sjoksfestival wordt uitbundig gevierd! Een nieuw concept, het Aaltense centrum staat in het teken van één groot festival! Drie podia, topbands staan op de planken, een geweldig programma speciaal voor jongeren!Café Leuven doet ook mee om een fantastisch vijfentwintigste Sjoksfestival neer te zetten.

Wilco Leuven kijkt er naar uit:”Het jubileum is een mooi moment om een nieuw concept te presenteren, de deelnemende horeca werken voor het eerst geheel samen. Het belooft een geweldig spektakel te worden!”
Gilbert van Zolingen, toevallig?? gespot bij café Leuven aan de bar, werkt achter de schermen aan het muzikale programma:“Vernieuwen is altijd leuk, we maken er iets moois van voor jong en oud! Na 25 jaar ‘sjoksen’ nu één groot feest in het centrum! En… De afterparty bij Oerkroeg Schiller en café Leuven!”
Medio januari worden de eerste namen bekend gemaakt… Houd deze website, onze Facebookpagina en de Aaltense media in de gaten voor het laatste nieuws over 25 jaar Sjoksfestival!!