No module Published on Offcanvas position
Stichting Sjoksevenementen

Nieuws

Het laatste Sjoksnieuws

Sjoksfestival gaat LIVE op zaterdag 30 mei

Het Sjoksfestival van 2020 gaat – online - door!

In alle deelnemende kroegen spelen bands of treden Dj’s op, er komt een officiële timetable, een cameraploeg zal van kroeg naar kroeg ‘sjoksen’ om de kijkers te bedienen. Op sjoks.nl en de Facebookpagina van het Sjoksfestival zijn de LIVE stream uitzendingen te volgen.

Sjoksfestival team

Zoals jullie weten gaat Sjoksfestival 2020 helaas niet door. Gelukkig organiseren wij in 2021 gewoon weer een spetterend Sjoksfestival! Heb je al een kaartje voor de editie van dit jaar? Dan is dat ook jouw entreebewijs voor het Sjoksfestival van volgend jaar. Het festival wordt volgend jaar op 28 en 29 mei gehouden. 😍

Mensen die niet zolang willen of kunnen wachten kunnen vóór 30 april een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld het ordernummer dat begint met 15.... in de mail. Alleen de hele order kan gerefund worden, gedeeltelijke terugbetaling is niet mogelijk. In mei wordt het volledige aankoopbedrag teruggestort.

Tot volgend jaar allemaal

2021: Dertig jaar Sjoksfestival 28 en 29 mei!

Maandagavond 23 maart 2020. Vertegenwoordigers van het kabinet geven een persconferentie over de actuele stand van zaken rondom het Coronavirus. Minister Grapperhaus deelt mee dat alle evenementen tot 1 juni worden verboden. Het komt als een grote domper binnen bij ons, ook het Sjoksfestival van 29 en 30 mei gaat NIET door. In de loop van deze week maken we bekend hoe we de terugbetaling gaan regelen voor mensen die een kaartje hebben gekocht.

Als organisatie zijn we tot dit moment druk bezig geweest met de voorbereidingen, dat houdt dus nu op. Zeer spijtig maar begrijpelijk dat de regering deze verscherpte maatregelen gaat doorvoeren. We beseffen echter heel goed dat de horeca keihard getroffen wordt door deze maatregelen. Restaurants, cafés, bioscopen, sportclubs, kantines, hotels, deze sector gaat een enorme zware tijd tegemoet. We hopen dat ze het redden, dat ze een fatsoenlijke compensatie krijgen van de regering.

Wij wensen hen alle goeds toe en hopen dat onze sponsoren, leveranciers en partners SETZ Huiskamer, partycentrum ’t Noorden, café Leuven, oerkroeg Schiller en restaurant Stegers en de sjoksdiner deelnemers eetcafé Het Raadhuys, Herberg d’Olde Marckt, eetcafé Enjoy, Stegers en Schiller deze moeilijke periode zullen doorstaan en dat we volgend jaar een geweldig feest kunnen organiseren op 28 en 29 mei. Voor iedereen zeggen we: houd je aan de regels, de maatregelen zijn er niet voor niets. En blijf vooral gezond.

Tot volgend jaar! We gaan voor Dertig jaar Sjoksfestival in 2021 op 28 en 29 mei.

Pagina 1 van 17