No module Published on Offcanvas position
Stichting Sjoksevenementen

Nieuws

Het laatste Sjoksnieuws

Primeur: Zaterdagmiddag Kids/Teenage Sjoks

AALTEN – Twee fantastische tribute bands, voor het eerst Kids/Teenage Sjoks, bekende en lokale Dj’s en de Vrienden van Aalten Live, dat zijn de ingrediënten van Sjoksfestival 2021. Op 28 en 29 mei staat het centrum van Aalten in het teken van de 30ste jubileum-editie van het Sjoksfestival, mits de regels rondom corona dat toelaten. De Line Up is op zaterdag 20 december bekend gemaakt in de AFM Studio.

Vrijdagavond 28 mei staat de Rolling Stones tributeband Stones Session op de planken op het Hoge Blik. De livesensatie die deze Stones Sessions met zich meebrengt komt gevaarlijk dicht in de buurt van de beruchte shows uit de jaren zeventig waar The Rolling Stones om bekend staan. Dan volgt een spetterend optreden van de zeskoppige Ultimate Guns N Roses Tribute band. “Twee tributebands staan op het Hoge Blik op de planken, onze muzikale adviseur Gilbert van Zolingen is erin geslaagd om kwalitatief hoogstaande coverbands naar Aalten te halen. Het wordt een feest van herkenning voor de Stones- en Guns N Roses fans!” Aan het woord is Christiaan ter Haar, voorzitter van de stichting Sjoks Evenementen.

Een gloednieuw programma voor de jeugd wordt gehouden op de zaterdagmiddag 29 mei, Kids/Teenage Sjoks. Van 15.00 tot 18.00 uur zijn kinderen vanaf groep 7 van de basisschool tot jongeren van zestien jaar welkom op het festivalterrein voor een fantastisch feest. “Onder andere De lokale band Flex Daily met onze lokale held Mitch Lodewick en DJ Wimpie zorgen voor een muzikaal feest. Ook treden diverse rappers op en het laatste uur wordt een mooi spektakel in een finale met confetti”, aldus Christiaan ter Haar. Hij glimlacht: “Hoe we erbij komen om voor jongeren iets te organiseren? Nou, dat heeft onze zoon Milan bedacht! Ja je zou kunnen zeggen ‘zo vader zo zoon’ in dit geval!”

Het Sjoksdiner arrangement kan ook dit jaar weer geboekt worden, een drie-gangen-menu nuttigen en aansluitend feesten op de slotavond van het Sjoksfestival. De zaterdag staat het Hoge Blik in het teken van shows van lokale Dj’s Snyker, Ardex, GrÜpo en Rogerson. Vanaf half twaalf staat Poar Neem’n op DJ stage. Feestnation sluit het Sjoksfestival op het Hoge Blik af. Op de markt staan de Vrienden van Aalten Live op het podium. Ter Haar geeft aan : “We hebben voor deze editie een ‘stevige’ variant van Vrienden van Aalten Live gekozen.”

De Line Up van de dertigste editie van het Sjoksfestival is gepresenteerd in de AFM studio. Namens het driekoppige bestuur van de stichting Sjoks Evenementen presenteert Christiaan ter Haar de Line Up, coronaproof. Hij zegt: “Ook deze Sjoksfestival editie wordt gehouden in het centrum van Aalten met als primeur de Kids/Teenage Sjoks op de zaterdagmiddag. Op Facebook, Instagram en op onze website zijn binnenkort de actuele nieuwtjes over het programma te vinden. We hopen natuurlijk dat we in 2021 een fantastisch Sjoksfestival-weekend met mooi weer en een prima sfeer mogen beleven, als vanouds!”

Sjoksfestival gaat LIVE op zaterdag 30 mei

Het Sjoksfestival van 2020 gaat – online - door!

In alle deelnemende kroegen spelen bands of treden Dj’s op, er komt een officiële timetable, een cameraploeg zal van kroeg naar kroeg ‘sjoksen’ om de kijkers te bedienen. Op sjoks.nl en de Facebookpagina van het Sjoksfestival zijn de LIVE stream uitzendingen te volgen.

Pagina 1 van 17