Op 26 maart van 10.30 tot 16.00 is er een open dag op het kippenbedrijf van Arjan Gussinklo aan de Sondernweg 16 B in Aalten.

Op 9 april spelen Chain of Fools en Old Ni'js in partycentrum 't Noorden in Aalten.

‘Opgeven is geen optie’ zo luidt de slogan van het evenement Alpe d’HuZes én van het BIG Challenge Vitelia-team. BIG Challenge is een stichting en vertegenwoordigt de Nederlandse agrarische sector en zet zich in onder het motto ‘Farmers Against Cancer’. Inmiddels is BIG Challenge uitgegroeid tot de op twee na belangrijkste fondsenwerver voor KWF Kankerbestrijding en is Vitelia één van de maar liefst 27 BIG Challenge-teams.

Het Vitelia-team gaat fietsend maximaal zes keer de legendarische berg Alpe d’Huez beklimmen. Onze onmacht die door kanker ontstaat, zetten we als team om in kracht. Jaarlijks krijgen in Nederland ongeveer 100.000 mensen de diagnose kanker. Iedereen die aan de Alpe d’HuZes meedoet heeft dan ook zo zijn eigen redenen.

Door veel onderzoek is het inmiddels mogelijk om op ieder persoon de meest geschikte behandeling te bedenken. Dat dit helaas niet altijd volledige genezing brengt, betekent dat er nog meer geld voor onderzoek nodig is, zodat nog gerichter behandeld kan worden. Om dat te realiseren zijn deze twee activiteiten gepland.

Share


Met dank aan de sponsors:

logo Aalten logo Rabobank logo Triple A Networks logo Jos Tolkamp transport logo Navis Sport logo Brugman verhuur logo Niek Vriesen verhuur logo buro voor muziek logo Achterhoek Nieuws logo AFMOntwerp, realisatie en eigendom van Foeke Zeilstra