AALTEN – De voorverkoop van de tickets voor het Sjoksfestival van zaterdag 26 mei is ruim een maand geleden van start gegaan, de Early Bird kaartjes waren in no-time uitverkocht. Reguliere kaarten zijn via de link op de Facebookpagina naar Eventgoose te bestellen. Vanaf dinsdag 3 april zijn tickets ook te koop bij Sportshop Navis voor 18,00 euro, kopers maken kans op gratis kaartjes en een waardebon van 25,- euro in de maand april.

Vanaf dinsdag 3 april zijn tickets voor de 27ste editie van het Sjoksfestival te koop bij Sportshop Navis in Aalten. De kaartjes kosten 18,00 euro en kunnen contant of met de pinpas worden betaald. De verkoop bij Navis gaat gepaard met een leuke actie; mensen die in de maand april minimaal twee kaartjes kopen maken kans op een waardebon van 25,00 euro, te besteden bij Sportshop Navis, en op twee gratis entreebewijzen voor het Sjoksfestival. De winnaars worden begin mei bekend gemaakt op de Sjoksfestival Facebookpagina.

Kopers van de tickets die mee willen dingen naar de actieprijzen kunnen naam, adres en telefoonnummer invullen op een daarvoor bestemd formulier dat bij Sportshop Navis in de winkel ligt. Bij Sportshop Navis zijn alleen avondkaarten te koop, de Sjoksdinertickets à 32,50 euro, exclusief servicekosten, zijn uitsluitend via Eventgoose te reserveren. De dinerkaarten voor Herbergh d’Olde Marckt zijn inmiddels uitverkocht, kaarten voor restaurant Stegers en Oerkroeg Schiller zijn nog verkrijgbaar.

Share


Met dank aan de sponsors:

logo Aalten logo Rabobank logo Triple A Networks logo Jos Tolkamp transport logo Navis Sport logo Brugman verhuur logo Niek Vriesen verhuur logo Achterhoek Nieuws logo OWM Achterhoek VerzekeringenOntwerp, realisatie en eigendom van Foeke Zeilstra